Indien deze e-mail niet correct wordt weergegeven,
kunt u hier de online versie bekijken.
Uitnodiging
#YOURMOVE Gallery
Swatch-Invitation-v4.jpg

Beste Swatch Clublid,

Graag nodigen we je uit voor de #YOURMOVE Pop-up Gallery in Amsterdam! #YourMove is de campagne van de nieuwe Swatch SKIN collectie en is geïnspireerd door dromen, ideeën en kansen. Het is het verhaal over vrijheid, jezelf blootgeven en emoties durven tonen op de cruciale momenten van het leven waardoor je verandering creëert en danst met het onbekende.

Om deze campagne meer tot leven te brengen in Nederland en België zijn wij de samenwerking aangegaan met tien influencers (bekende personen) met verschillende interesses. Uit Nederland werken we o.a. samen met Nienke Plas van RUMAG en danseres & vlogger Vita Boers. Vanuit Belgïe zijn dit o.a. Fashionblogger Monica Harmony en danser & model Laurins Dussin.

De #YourMove van de tien influencers stellen wij tentoon in een Pop-up Gallery in Amsterdam met als hoogtepunt een performance van de Nederlandse Danscrew The Ruggeds en.. crewmember Roy toont tevens zijn #YourMove! Ben jij erbij?

Praktische informatie:

Waar: Atelier de Bazel, Vijzelstraat 77-3, 1017 HG Amsterdam
Wanneer: 30 Mei
Tijd: 19.00 - 21.00 uur
Overig: de Gallery bevindt zich op de derde etage, er is géén lift.

Aanmelden:

Wil je bij dit event aanwezig zijn? Meld je dan uiterlijk 25 mei aan door een e-mail te sturen naar Swatch@nl.swatchgroup.com met daarin je naam en telefoonnummmer. Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging per mail.
Let op, er zijn beperkte plaatsen beschikbaar dus meld je snel aan!

Meer

  Store Locator     Swatch Finder     swatch.tv     shop.swatch.com  

Volg ons op

              

    Privacy         Gebruiksvoorwaarden         Afmelden voor de nieuwsbrief    

© Swatch Ltd. 2017, Alle rechten voorbehouden: Swiss Watches